Pro-F Performance Center | Update verbouwing
47
post-template-default,single,single-post,postid-47,single-format-gallery,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Update verbouwing

Update verbouwing

De verbouwing van het Pro-F Performance Center is in volle gang. Vanaf de Oldenzaalsestraat zijn de veranderingen nu ook duidelijk te zien. De muur is opengebroken en er zit een nieuwe pui in met 3 meter hoge ramen. Dit brengt enorm veel daglicht en een prettige open sfeer.

Open ruimtes, veel licht

Er komt een ruime wachtkamer voorzien van alle comfort met uitzicht op het Pro-F Performance Center en de naastliggende tennisvelden. Naast de wachtkamer zie je het kantoor waar het support-team komt te zitten. Voor vragen en het maken van een nieuwe afspraak kan je hier straks aankloppen.

Topfaciliteiten

Naast 6 ruime behandelkamers en een testruimte word er kunstgrasveld en een tartan hardloopbaan aangelegd. Dit samen met de nieuwste fitness-apparatuur en de faciliteiten van Trifora, waaronder het zwembad, zijn alle middelen binnen handbereik voor een optimale behandeling van topkwaliteit.

Hierboven het zijaanzicht vanaf de parkeerplaats gezien. Hier krijgen we onze eigen ingang. De muren zijn uitgezaagd waar straks ramen en deuren komen.

Volgens planning

Alles verloopt volgens planning. We verwachten half december de Oldenzaalsestraat te kunnen sluiten en patiënten hier te kunnen ontvangen. Je wordt hierover de komende tijd uitgebreid geïnformeerd. Wij zien ernaar uit!